Kontakta oss

Vi på Produktlistan värdesätter din feedback, dina förslag och dina frågor.

Oavsett om du har frågor om vårt innehåll, våra tester, förslag till samarbete eller vill att vi ska granska en viss produkt mer ingående, uppmanar vi dig att kontakta oss.

Vi strävar ständigt efter att utveckla och förbättra våra artiklar, recensioner och tester. Din åsikt är viktig för oss, eftersom den hjälper oss att anpassa vårt innehåll till det du verkligen söker.

Det kan handla om allt från att erbjuda mer omfattande prisjämförelser, till att lägga mer fokus på tekniska detaljer, eller att inkludera fler recensioner från verkliga användare och konsumenter.

Vi anstränger oss för att svara på alla inkomna meddelanden inom 24 timmar. Tiden det tar kan variera något på grund av den stora mängd förfrågningar vi får från sponsorer, partners, företag och konsumenter.

När du kontaktar oss, vänligen ge en detaljerad beskrivning av ditt ärende för att vi ska kunna ge dig det mest relevanta svaret så snabbt som möjligt.

Använd gärna kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på info@produktlistan.se. Denna adress kan användas för alla typer av meddelanden, oavsett om det gäller innehåll, samarbetsförslag eller annat.

Vi ser fram emot att höra från dig och är redo att hjälpa till med alla dina frågor och förslag!

    captcha


    Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.