Cateringtillbehör

Oavsett vilket tillfälle det handlar om kan cateringtillbehör göra eller förstöra ett helt evenemang.

Om du vill förbättra möjligheterna att lyckas med din cateringverksamhet kan du kolla in dessa populära tillbehör som garanterat kommer att glädja alla så väl som catering för vardag eller catering för festliga tillfällen.

Cateringtillbehör

Cateringtillbehör är viktiga för varje lyckat evenemang. Oavsett om du ställer upp en buffé eller serverar en måltid med sittande bord, se till att du har allt som behövs med de här populära cateringtillbehören!

Chafing Dishes

Chafing Dish är ett måste för alla cateringarrangemang. De håller maten varm och fräsch, vilket gör dem perfekta för både bufféer och sittande bord. Dessutom behöver du inte oroa dig för att maten ska torka ut eller bli kall – du har allt du behöver!

stainless steel chairs in room

Serveringsredskap

Inget cateringarrangemang är komplett utan ett urval av serveringsredskap. Om du har rätt redskap till hands, från tänger och servetter till skedar och spatlar, blir det lätt att servera vad som än står på menyn. Och med så många alternativ att välja mellan kan du säkert hitta det perfekta setet för dina behov!

Bordsservis

När det kommer bordsservis är det viktigt att tänka på allt ifrån vinglas, till tallrik och bestick inklusive disk. Det finns olika varianter av porslin och glas som du kan välja mellan.

Ljusstakar

Kom även ihåg att blockljus, värmeljus och klassiska ljusstakar som sätter värme och ljus på tillvaron.

Blommor

Blommor är alltid uppskattat och trevligt att titta på och kan göra upplevelsen något utöver det vanliga för gästerna.

white ceramic dinnerware set

Dukar

Dukar är ett måste för alla formella tillfällen. Men de kan också ge en touch av elegans till en avslappnad sammankomst. Oavsett om du letar efter enkla vita dukar eller något mer festligt finns det säkert en stil som passar just för ditt evenemang.

focused photo of wine glasses lined on table

Inspiration till den här artikeln har hämtats av Cateringfirman.se som erbjuder Catering i Stockholm.

Vanliga frågor om cateringtillbehör

Vad är chafing dishes?

Chafing dishes är ett måste för alla cateringarrangemang. De håller maten varm och fräsch, vilket gör dem perfekta för både bufféer och måltider. Dessutom behöver du inte oroa dig för att maten ska torka ut eller bli kall – du har allt du behöver!

Vad är skillnaden mellan porslin och glas?

Porslin är vanligtvis dyrare än glasvaror, men båda kan användas vid många olika tillfällen. Glasvaror är känsligare och kan lättare gå sönder, så det är viktigt att välja rätt typ av material för ditt evenemang.

Vilka är några populära dukar?

Några populära bordssättningar är en buffé, en sittande måltid eller till och med en mer avslappnad sammankomst. Vad du än letar efter finns det säkert en stil som passar perfekt för ditt evenemang.

Vilka är några populära cateringtillbehör?

Några populära cateringtillbehör är chafing dishes, serveringsredskap, porslin och dukar. Med så många alternativ att välja mellan kan du säkert hitta det perfekta setet för dina behov!