Hårtrimmer bäst i test

Kul att du har hittat hit och vill ha en ny hårtrimmer. I den här artikeln går vi igenom ett par hårtrimmers och rakapparater som vi har tagit fram genom att analysera och recensera olika produkter.

Vi har valt att sammanställa resultatet på ett enkelt men också användarvänligt sätt för att du som konsument ska göra rätt köp. Rätt köp innebär att du väljer en produkt som du gillar baserat på de tekniska funktionaliteterna samt priset, men också vad experterna rekommenderar.

Den här artikeln innehåller bland annat:

  • Genomgång av marknadens bästa hårtrimmer 2023
  • Vad du bör tänka på innan köp av hårtrimmer
  • Information och tips kring underhåll
  • Hudvårdstips

Hårtrimmer bäst i test

Maskinen som vi rekommenderar allra först är följande:

1. Philips Series 9000 HC9450 (bäst i test 2023)

Hårtrimmer bäst i test

Det här är en mycket omtyckt hårtrimmer som är framtagen av Philips för att underlätta hårklippning och skäggtrimmning. Läs mer

2. Panasonic ER 1611

Panasonic ER1611 hårtrimmer

En mycket kraftfull hårtrimmer från Panasonic som är populär både hos frisörer och som nästan finns i varje hem då vem som helst skulle kunna använda den och känna sig nöjd.

Genom en endaste laddning får du massor utav tid till att klippa håret precis så som du önskar dig, eller varför inte trimma skägget. Läs mer

3. Braun HC5050

Den här maskinen från Braun 5-serie har otroligt många fördelar.

Vi kan börja med att det är en maskin som passar alla hårtyper, oavsett om du har kort hår eller långt hår. Har du tunt, tjockt eller krulligt hår? Det spelar ingen roll.

Braun gör det som den ska göra vilket är att ge dig en upplevelse olik från andra maskiner. Läs mer